kisah ni berlaku bulan 11 tahun lepas. aku da couple lame dgn die. (hm, skrg ni ade mase utk lepak lg ke makcik oii. Baju dan kain / seluarnya ketat, sendat dan terlalu seksa seksi Baju kurung dan kebaya yang dipakai sangat jarang dan ketat sehingga menampakkan bentuk badan. Maksudnye bile dah pregnant nanti, nak bersalin. Aku sangat yakin yang entry hari ni mesti ramai yang share pasal azam tahun baru dan cerita secara ringkas tentang aktiviti 2012. kebetulan kat tv sedang berlansung satu rancangan yg aku sendiri tak sure tajuk rancangan tu. So, tak payah risau pasal org lain" Ila explain kat aku. I STILL KNOW WHAT YOU DID LAST NIGHT Anda memang sudah “pakar” dalam hal bercinta. Ustazah sebut A, teacher pun kene ikut sebut A, klu x kene la ayat nih" Teacher nie x pandai ker???"huhuu. ), saya telah 4 sem melalui perjalanan untuk menghabiskan kuliah Degree. jd beli roti ape enta tp brand gardenia. Aku nekad! Aku akan protes habis habisan kalau bapa aku tak nak juga bagi pakai tudung. Lynn namanya. aku pun tahu aku kene minum susu bebanyak. Mari kita berkongsikan kisah seks tigasuku disini Hantar ke email saya tentang seks tigasuku anda. through hard and easy (: Wednesday, August 17, 2011. banyak makan bahan yang masam. g dating, mkn, lepak. agaknye tak perasan bilik aku berlampu dan boleh nampak dalam. Aritu dah tengok pack ekonomi brand lupe pulak dah, murah je, nanti boleh la beli. Aku perhatikan dia perlahan-lahan bangun dari katil lepas tu pergi ke bilik mandi. Taula dalam rumah tapi yang lawaknya siap berstokin tapi pakai mcm tu. anyway(ceh wah. Moh Le kite Intai-Intai. Aku berborak dengan perempuan tu dan dia rupanya seorang isteri kepada seorang suami yg tak kuat sex dan selalu tewas bila melakukan sex, jadi perempuan tu tak pernah mendapat kepuasan. sebab rumah tu dulu takde orang tinggal. Aku nak citerkan kat korang fasal pengalaman aku kena rogol dengan kawan kawan suami aku. Haha Dalam banyak-banyak perise sure yang pahit-pahit je yang kite selalu teringat kan?. adik Rayyan lak pg2 da melalak mcm tau2 je pg ni nak kene anta taska. aku selalu nengok gambar2 org meniaga online ni dan aku selalu terjumpe perkataan PRELOVED tu. pi naek DEMO je. PROTON EXORA VS GRAND LIVINA VS CHERY EASTAR VS NAZA CITRA VS KIA RONDO? PERBANDINGAN MPV DI MALAYSIA This might be a hot issue to be discussed. Tapi aku tak pernah pun luah kan perasaaan dekat dia. Ye la dulu kan bujang,nak sepah ke,xmakan ke sendiri tanggung kan?Bile da kawin kene jaga baby besar. Nak tengok sangat iklan ni kat mudah? tekan sini. Hari tu rase bosan mkn nasi so plan nk masak bege. Biasalah bisnesman katekan. Assalamualaikum w. habis je mandi aku keluar,bogel tanpa tuala. ending cerita Salina kene hukuman gantung. Pastu pagaq nak kuar lif tu pun sama, Pak guard kan dah kunci. Perut macam kecik jek. macam tak suka je ngan aku. With their no buffering, no bullshit attitude they are sure not to disappoint. bukan je dr kwn sekolah tp sedara mara pun ejek camtu. Dia selalu pakai baju kurung aje. Sebelum mandi aku membelek-belek cipap ku yang ditumbuhi rumput- rumput halus berwarna hitam yang tidak terurus. Yang aku rasa tak bleh blah boleh pulak masuk kat dalam bahagia mobile phone and gadget. coz aku tau mesti aku tak dapat tunaikan. Mase test tu, dahla masa nak test naik bukit, tersilap masuk gear 3, x dapat naik, percubaan ke 3 baru masuk gear 1 dan selamat. malas nak penuhkan blik. 9) telepon takde. Setelah selesai aku berdiri sambail dilapkan badan oleh cikgu Saridah. selalu gak kena ngan benda ni. nasib baik dah memang nak balik umah time tu. Kami kene ade duit untuk beranak jugak. Ustazah selalu nak mengajar Teacher Ustazah dok kat kerusi n Teacher kene arah dok kat lantai. Kisah ni berlaku mase aku kene denda ngan guru besar sbb xsiapkan keje rumah yg diberi oleh cikgu,mane nak siap dah kalau asik pandang muke cikgu tu je. KUIH DANGAI @ RANGIN Assalamu`alaikum wbt, salam pagi selasa :-) Hari yang baru bg permulaan semester yg baru utk ank2 kita dan hari yg bar. "Cee mu tengok aku nih, rilek je. dan saya dgn En. selalunye tak tengok live. 30, let say, zohor hari tu, kul 1. Mak mertua baik dengan aku manakala pak mertua aku serorang yang garang. balik kol 6. cpt mudah dan lazat. Blog tu pun samar-samar jugak. minggu ni dah mula start study week. Xplak Bullet tanye. t ^_^ macam mana nak amalkan cara hidup sihat niiii mai ada jumpa 1 website by Kementerian Kesihatan Malaysia kat situ ada 'Kalkulator Berat Jisim Badan' boleh. Pak mertua aku seorang yang mempunyai badan yang tegap…dan dadanya berbulu. Jika lelaki itu terpikat dengan wanita kerana seksinya, lama kelamaan ia akan menjadi seksa. dari damansara nak sampai ke kajang. Pastu aku cakap ngan my laling, Chantikkan Yna, sweet jer muke dia. Saiful ajak kami berdua mandi bersama. Mungkin ini lumrah manusia yang lemah imannya dan tunduk kepada nafsu serakah yang rakus. Ianya berlaku selama 40 hari ketika berpantang tu la. Setelah selesai aku berdiri sambail dilapkan badan oleh cikgu Saridah. :) Malam ni nak gi mane ye? Hurm Abang kate mo pegi padang kota jenjalan carik makan? Kalau g batu feringghi ok x? Hurm taktau la,tengok ape kate survey. jd beli roti ape enta tp brand gardenia. Dia nak kerja. Ia berulang ulang dalam 3 hingga 4 bulan sekali. Aku memang sudah lama berkenan dan geram dengan kecantikan bini jiran aku ni. Ceh camne le dia bley lepak dlm bilik tuh hampir sejam dengan keadaan panas. Hari tu rase bosan mkn nasi so plan nk masak bege. Ok, ni jiwang. jadi aku tak buat. 00pm hingga 11. Ok mase tu kalau tak salah aku cume beli nasi lemak je kot. Mase aku duk stand by nak blah dari opis jam nunjukan pukul 1. 1st datang sini sewa bilik kat Hostel Instep fasa 3. Sedang aku syok mandi tiba tiba aku dipeluk dari belakang. Ape lagi macam kera kene belacan la kawan nombor due ni dok tanye ape soalan yang di tanye oleh tukang interbiuw tadi. masih byk lg rs kekurangannya. Aku tak ingat apa yang berlaku lepas tu. Tambah2 lagi bile mase lepas mandi. aku lupe tahun bile. Suka tp blm jumpa klik ah yg suke lepak tepi pantai. Ia berulang ulang dalam 3 hingga 4 bulan sekali. Pastu pagaq nak kuar lif tu pun sama, Pak guard kan dah kunci. Ya Allah bagi Engkau aku berpuasa dan dengan Engkau beriman aku dengan rezeki Engkau aku berbuka dengan rahmat Engkau wahai yang Maha Pengasih dan Penyayang. so selalu berhubungan melaui sms sahaje/. arini die dh sihat la tp xsepenuhnya. Mase aku duk stand by nak blah dari opis jam nunjukan pukul 1. saya nak buat pengakuan , badan saya memang tak nampak mcm orang kuat makan tp sebenarnya sekali makan jea dah tiga pinggan*klaw tak faham dgn ayat nie , tak pe diam jea. Nak cari bank Islam ke, bank Muapalat ke. tp semalam asek la merengek je. nak jumpa kwn-kwn. Mari kita berkongsikan kisah seks tigasuku disini Hantar ke email saya tentang seks tigasuku anda. Memang minat aku. So niss da belaja satu lesson,kene siapkan awal2x. esok aku harap aku mampu untuk berada disana sampai habisaku takut sebab moral aku dah downaku takut sebab aku dah tak berminataku harap aku mampu menjadi seorang Leftenen Muda yang comel hahahahahaahaskar susu tu beb!kalau aku ade anak sumpah aku tak mau anak aku masuk palapes KALAU die tak ade ketahanan mental dan paling. Rupa-rupanya Dieya sangat enjoy berswimming. Kalo jauh sgt, mungkin berite pasal jepon kene bom atom pon pas 2 minggu baru korang dpt. Ohhh tapi aku selalu minom air jarang tapi badan tetap beso gaban gak huhu. Aku membasahi rumput-rumput tersebut sebelum ditrim biar kelihatan terurus dan kemas, agar nanti kalau batang Raj sudi bertandang biarlah ianya bertandang dalam keadaan selesa. malas nak penuhkan blik. Aku keluar menuju ke kedai yg terdapat di perhentian itu. I STILL KNOW WHAT YOU DID LAST NIGHT Anda memang sudah “pakar” dalam hal bercinta. satu hari macam biase, aku mandi kat bilik. saya hanya insan biasa yang sedang diuji oleh yang maha esa dengan penyakit darah tinggi dan serangan stroke lumpuh sebelah badan bahagian kiri dan sedang berusaha. Ustazah sebut A, teacher pun kene ikut sebut A, klu x kene la ayat nih" Teacher nie x pandai ker???"huhuu. Boleh katakan semua yang ada kat badan kita nie semua dier nak beli dan pakai jugak. Aku tahu dia ni memang pandai jaga badan walaupun sekarang ni dah ada anak dua orang (masa aku mula main dengan dia anak dia baru seorang. Ari ni bermulalah episod Irfan sebagai pelajar di SK Batang Benar. budak-budak kebanyakan baru nak kenal ape tu period,ape tu pad bagai. berpakaian dari kapas. Search results for "intai mandi telanjang" Di Goda Isteri Orang. 4 hal yang menghilangkan kesegaran dan keceriaan wajah: berbohong, tidak tahu malu, terlalu bnyak bertanya tanpa dasar dan bnyak melakukan maksiat. Akak-akak aku dulu time balik sekolah suka singgah kedai runcit beli menda alah ni. Tanpe melengahkan mase yang hampir mencecah jam 6 petang, aku terus close blog tu dan kelip-kelipkan mate aku kejap untuk back. satu hari macam biase, aku mandi kat bilik. D bilik mandi, Cikgu Arsyad mengatakan dia jatuh hati padaku sejak awal kemasukan aku di sekolah ini. Pertama kali AJ bekam Nak cuba sebelum ni tak berani Bukan sebab takut sakit, tapi takut kalau-kalau alatan yang digunakan tu tak bersih. Biasanyer 1st attemp kalau kita yg buat mmg selalu ada kejadiaannyer drpd sebaliknyer huh! untuk adunan doh tu dah ok tp kita terlupa pulak nak tabur tepung lepas dah bentuk n flat kan dia, dah separuh baru sedar tapi dah terlambat, abis sume melekat! uuuwaaaaaa penat tawwwww keja menipiskan dia, n last2 main cubit2 n tarik2 dia jerr :D. Alhamdulillah semalam selesai pindah rumah sewa baru. Pagi2 aku dah bangun, mandi. Wanita jenis ini boleh dijadikan kawan dan kekasih. Aku membasahi rumput-rumput tersebut sebelum ditrim biar kelihatan terurus dan kemas, agar nanti kalau batang Raj sudi bertandang biarlah ianya bertandang dalam keadaan selesa. Saiful ajak kami berdua mandi bersama. Untuk makluman rumah yang kitorang sewa ni dulu perempuan yang sewa. Mari kita berkongsikan kisah seks tigasuku disini Hantar ke email saya tentang seks tigasuku anda. satu hari aku lupe tutup langsir aku. Friday, December 30, 2011. Gua panas sebab takde ilham atau idea datang menyinggah kat hotak kanan dan kiri gua nih. Alhamdulillah semalam selesai pindah rumah sewa baru. (Maksud Al-Hadith Riwayat Bukhari dan Muslim) Kesilapan ketujuh : Penampilan diri yang kurang anggun dan kurang kemas Ibu bapa tidak menunjukkan cara berpakaian yang kemas dan yang menepati kehendak syarak bila berada di rumah, ia itu berpakaian secara selekeh atau berpakaian seksi di hadapan anak-anak. sampai umah kakak sofia makin kerap muntah. Ana Lyana's blog ©. ayang abang suruh keja ayang xnak, ayang kata nak dok umah jaga anak,nak siapkan sarapan nak kemas umah tapi ayang tiap2 hari bgn tido kul 12. I STILL KNOW WHAT YOU DID LAST NIGHT Anda memang sudah “pakar” dalam hal bercinta. Umur aku 16thn. Doa ketika Berbuka Puasa. i really miss you dear!!! awak saya rindu awak, awak dengar tak ni, kite kene kuat kan wak,. kejap je mase berlalu. Ni aktiviti di mase cuti je yee. first thing kiteorg buat, kissing. Time aku kene panggil ni, aku bru 2,3 hari balik dari plkn. kini aku selalu sign petition seperti ini. Mungkin jin tu berdialog lah dekat ustaz tu. Tu tak masuk dengan ketatnye lagi. Dia pun mandi sama-sama. kite pon ok je laa, urusan die lg penting kan. Aku rapatkan diri ke pintu bilik air dan intai dari lubang kunci. Mase dance bole gelak2 coz memang dah pancit. g dating, mkn, lepak. Die ckp pun xdengar. tetek aku x besar. so aku decide nak boleng. dah tuh menjerit la sekuat hati. Selama ini emak Nida selalu kata dapat surat (utk Nida) yg dah dibuka. Saiful ajak kami berdua mandi bersama. Abg sedara aku ni selalu keluar ngan makwe dia jadi tinggal la Ishak seorg kat umah. kalau period kamu sakit. Tu yang make purdah pun bukan boleh caye nye. Alhamdulillah. Mak mertua sporting selalu cerita pengalaman dia, nasihat yang baik, boleh kongsi masalah semua. Ape yg baru dengan kehidupan aku ni?? yeah seperti aku noted td, new towel [br rasmi mase mandi mlm td]. Aku keluar menuju ke kedai yg terdapat di perhentian itu. Hiptv takkan aku tinggalkan! Hehe “Bersama di alam fantasi, di alam Mr. Kedai D-Mart yang aku selalu beli Chips More dengan air kotak Milo lepas habis koko. Tapi ikhlaskah hatimu melakukan sedemikian rupa??Come on guys even people around u doesn;t. mau xtekejut. sekarang, adikku iaitu isteri adik iparku yang mula-mula menetek susuku dan kemudiannya bertukar menjadi seks juga menyertai kami. Lama sgt aku tak nulis, dan tempoh tu jugaklah aku tak balik kg. mklumla, budak sek kan, maner ade wit sgt. com/profile/03789206197103513573 [email protected] Kak Bed bagi kad rapid KL n selalu ajak aku makan bekal yang dia bawak. mmg ape yg aku takuti tu menjadi kenyataan bila sampai je simpang nak masuk kat area shell to penuh ngan kete park tepi jalan. Nuffnang Adds. Tak kisah la ye kan. Abg Iz suka main konek aku. (baik dan buruk) semua nya dari yang esa. Pada bulan Disember tahun lepas ada satu kisah menarik. peristiwa ke 2, kali ni berkaitan dengan abang aku. 9) telepon takde. Pada hari minggu aku dan Ita pergi bermain tenis di tempat biasa kami bermain. yang lekat2 tu memang nampak mudah n menarik. ta pasal-pasal aku kene buat repot utk sume orang. Ohya, mandi pun, saya mandi air suam tau. aku da couple lame dgn die. lepas rehat2 kejap dan mandi. malas nak penuhkan blik. (sebab tu aku bagi name Nora ni). Aku mempunyai seorang isteri berusia 36 tahun. awal pertemuan makcik tu masih bole bagi respon bila aku bertanya. Biasalah bisnesman katekan. ada satu alat pengukur berat badan yang cukup canggih. Dalam pertemuan itu, anak bongsu, Zaim Iqbal banyak menangis dan cuba ditenangkan Zamri. TANPA,, Resah yang ku Ubah dalam kata Melukiskan kesunyian Tanpa engkau aku tak mengerti. cpt mudah dan lazat. Selesai jer kami pown terus menyalin baju untuk mandi, sewa locker yang kiter boleh pilih nak yang besar ker yg kecik. sekarang, adikku iaitu isteri adik iparku yang mula-mula menetek susuku dan kemudiannya bertukar menjadi seks juga menyertai kami. Jadi, nampaknya balik dari kerja kene terus bersiap. Tapi kitorang sewa je. Tinggi saya dlm 5 kaki lebih dan berat 45kg. Sebenarnya aku dari Malaysia dan aku sangat tertarik dengan cerita yang kalian paparkan dalam ruangan ini, lalu aku juga ingin berkongsi dengan kalian tentang pengalamanku dengan Auntieku sendiri, harap kalian dapat berikan komen mengenai pengalamanku ini melalui email aku. habis je mandi aku keluar,bogel tanpa tuala. Aku mempunyai seorang isteri berusia 36 tahun. byk kene kritik kot, xtahan makan dalam la tu=. setakat minggu lepas berat badan baru 53kg???. Foto Ngentot Mamah Muda Cantik - Janda Kembang Sangat Nikmat Di entot, Mememknya tembem masih sempit, bikin gairah bergejolak tiada henti. like this BLOG ?. Abang angkat minta dia tolong urutkan seluruh badannya. Masa tu jugak aku dengar bunyi desiran air (bunyi pompuan kencing, maklumlah dah biasa dengar kat rumah ni). ulasan aku: aku kene kurang gelabah. Tudung beli kat kedai akak VP kek KCB mase gi beli lauk berbuke kat kedai Zainal. Fikiran selalu terganggu atau bercelaru. pakai jerlah seluar trek ngan t-shirt. Dua orang anak saya dihanyutkan air dan tersangkut dkt batu, beberapa meter saja didepan mereka, tmpt air terjun jatuh yg tingginya lebih kurang 3-4 tingkat (mengikut tinggi bangunan) lalu saya berenang nak selamatkan anak2 saya. teruk jugak. x sabar rasa'e nash nak tengok aksi para selebriti dan pasangan masing2 berdansa bersama sama. sekarang tengah kemaruk dengar lagu ni by Dayang Nurfaizah OST for Dahlia. Entah ade lagi ke tidak yg bace blog ni. kelmarin aku pi bazar ramadhan ngan si athiah anak pak cik halmy. die raba aku kt tetek, kt puki aku. So bila aku balik kampung aje aku mesti tak lepas peluang tengok dia penye barang. Pagi ahad ok, tak ramai org. akhirnye aku dapat gak outstation dari KHL. Saiful ajak kami berdua mandi bersama. 1st tsunami dulu. Ana Lyana's blog ©. Selalu lupa perkara ibadah seperti solat, zikir dan lain-lain. Adakah ini satu dari tanda terkena sihir?. Inilah pertama kali aku melihat perempuan berbogel secara live, selalu tengok video aje. kembang urat saya nanti. kat service apartment biasa nya mmg org tak jaga sendiri anak. tp kdg2 mudah terlupa Ya Allah, kuatkan iman hambamu yg lemah ini. **Reeses PEanut Butter Cup ni dia mcm coklat, ibarat peanut butter yg di salut coklat, tp tak sure kat mesia ada ke tak ya, tp leh gantikan dgn cekelat lain atau leh guna peanut butter cuitkan sikit n masukkan dlm adunan batter td** Untuk creme fraiche tuuu leh tgk resepi kat bwh :D. tp semalam asek la merengek je. hri ni mumy EL je. mmg dekat ngan rumah (kampung halaman ku) tp bukan selalu berpeluang ke sini. 7) Elakkan mandi/berenang selalu diwaktu malam 8) Lindungi orang lain dari infeksi. Alhamdulillah semalam selesai pindah rumah sewa baru. Mandi sekurang-kurangnya 2 kali sehari untuk memastikan badan sentiasa bersih. Mase tuh rase kelakar pun ade, cuak pun ade, segan pun ade, gelabah pun ade. terima kasih. Empat perkara melemahkan badan. ko kena kekalkan sampai anak ko dah besau tu, cara cam tu elakkan anak kita dah besau terlibat ngan gejala sosial. naseb baek aku xde heart attack. Aku berborak dengan perempuan tu dan dia rupanya seorang isteri kepada seorang suami yg tak kuat sex dan selalu tewas bila melakukan sex, jadi perempuan tu tak pernah mendapat kepuasan. Tapi kan memalam pagaq belakang tu dah kene kunci kan. akhirnye aku dapat gak outstation dari KHL. Ishk, ni mesti kes sebab kene ingat banyak sangat formula la ni. Rashidah dan Zaim Shahrul seperti kanak-kanak biasa yang mungkin masih mentah yang adakalanya berlari ke sana sini. Aku menghalakan batang masuk ke dalam mulutnya, dia terpaksa menerima dan mula menghisap batang aku yang masih berlinang dengan sisa air mani yang ada. Tidak lupa juga kawasan berhampirannya iaitu Dataran Bandaraya Johor Bahru yang pernah di gemparkan dgn kisah Hantu Lilin pada tahun 1990-an. tengah2 jalan. esok² advanced lg. kadang-kadang banyak. Melayu foto sexs datin cameroon online dating sites. aku dan kakak hanya tersenyum. jadi kite kene kuar hotel kul 4 pg Singgah di Masjid untuk solat subuh dan teruskan perjalanan ke Airport Padang Jam 8:30pg berlepas balik ke Malaysia. dalam sehari2 kehidupan aku,mak bapak aku selalu balik lambat. Tetek dengan cipap dia memang selalu jadi santapan mata aku. Aku mempunyai seorang isteri berusia 36 tahun. Nanti saya buat live pukul 2a. 926 sokmo = selalu 927 songo = bodoh 928 sorok = drawer 929 soyok = terkoyak 930 sprong = intai 931 ssetok = terkejuk gila 932 stabuk ame = tidak ada habuk langsung / licin 933 stapeket = certificate (sijil) 934 stemba = bersiap sedia. aku mase ni dah tertonggeng2 tahan mual. mase tu aku baru umo 13 tahun. Kita perlu memastikan buah-buahan dari 5 jenis kumpulan warna berlainan iaitu merah, kuning-jingga, putih, hijau dan biru-ungu. Namun apakah anda sudah 100% pasti apa yang anda lakukan itu cukup memuaskan hati suami anda?. Moh Le kite Intai-Intai. Baru je minggu lepas, ade kes mak bapak obsess ngan fb pegi create page siap2 tuk baby kat dlm perutnye tu (Ha ha ha nasib baik dh kene tutup fb nye tu. Kalau hotel payah la, nak kene tambah katil, kene ambik 2 bilik, hish dok perlu la. Setelah selesai aku nak keluar dari bilik mandi tapi kote masih keras lagi lalu dia tanya kalau kote aku naik tegang selalu aku buat macam mana. -blur seyh dah la aku tak berapa nak feeling well right now nak cakap apa masalah kesihatan dengan ayah aku un. so mari la. selalu dorg akan berangan kene kahwen paksa dengan pompuan lain. tu la dgn kuase allah x kire mase tmpt kalau nak jd. Mak mertua sporting selalu cerita pengalaman dia, nasihat yang baik, boleh kongsi masalah semua. aku mcm x tau kenape aku tulis entry ni. so aku decide nak boleng. Kalau korang cek google tanda tanda diganggu genderuwo nih memang banyak kawasan rumah aku kene. Aku minat giler baca mjlh katun ni. centa hati balik awal. Selalu kene tunggu walaupun masuk sama-sama. kt tangge blok aku. tak buat perangai dah. macam mana nak wat keja umah. pas kejadian tu kadang-kadang aku pakai je spek sambil tido. Kalo mase nok pegi sekolah, sesubuh sepe'i lagi keme mongkah ke kayo. Mase tu tengah kat sekolah;time rehat. luahan si katak (17) pemikiran kite (8) penjagaan kecantikan (4) something pasal aku (4) Tempat makan yang besh (35) pemakan tegar. Pengsan terkakang and terkencing-kencing korang dibuatnya. Tubuhnya kecil tetapi mempunyai potongan badan yang mengiurkan dan selalu bergaya seksi akan membuat sesiapa yang melihatnya akan terpesona. Harituh aku mmng smngat n excited nk pergi , hingga kan pukol 8 pagi baru aku mandi. esok² advanced lg. Kisah ni berlaku mase aku kene denda ngan guru besar sbb xsiapkan keje rumah yg diberi oleh cikgu,mane nak siap dah kalau asik pandang muke cikgu tu je. Pak cik klate yg mandi kat situ cakap hari kerja ramai org tua cina berkumpul. -blur seyh dah la aku tak berapa nak feeling well right now nak cakap apa masalah kesihatan dengan ayah aku un. satu berita yang menghayat hati aku. siap tarik tuala nak lap air mata. bile bapak dorg suruh kawen dgn org lain , ape yg akan terjadi kt gf dorg. first thing kiteorg buat, kissing. Mimpi saya mimpi yg sama. Dia juga adalah seorang playboy sekolah. Kulit pun gebu. Pelajar lelaki prep kat blok sekolah). Lantak la dengan ahli keluarga aku yang lain lain. Lambat keluar betul perempuan nie kan?. semalam, pada 17hb, hujan lebat gilak di seremban. Konon2 seksi lah tu. Ate bile tangkap kene kire lak sampe sepuluh, kalo terlepahs sebelum habihs kire sepuluh kire tak aci le. mjlh katun melayu yg cukup gemilang satu ketika dahulu. Ada yang memuaskan hati, malah ada juga yang tidak. Dia tetap bagi amaran kat aku kalau aku bagitau kat sesiapa pasal hal yang berlaku ni, diaorang akan bagi pengajaran kat aku. selalu cemas 3. masa tu da pukul 9 malam. so xkelam kabut sangat and kene beli lebih dulang supaya xbuang mase untuk siapkan tempahan. Jgn U yg xlarat nak. Mungkin kerana bentuk punggung kakak ku yang tonggek, malah lebar dan bulat berlemak, bersama persembahannya yang sentiasa tampil sendat dan seksi dihadapan ku membuatkan ku hilang kewarasan hingga tergamak meliwat kakak kandung ku sendiri. “Jom mandi, pasni saya hantar Deen balik” ajaknya dan aku hanya menurut. Aku bertambah ghairah…Buah dada yang selalu aku intai dan selalu aku idam selama ini kini berada dihadapan mata. tak buat perangai dah. through hard and easy (: Wednesday, August 17, 2011. kalo nyonya jual sayur yg hot pon korg nk usha kan? korang selalu kate, "bergaye la sikit tok i ni. congceng cong ceng siap. Tambah2 lagi bile mase lepas mandi. Beliau mengang. so, sekarang kene g check up dua minggu sekali lak. Sebelum terlewat aku nak ucapkan selamat berpuase la kepada umat islam seluruh dunia. Sedang aku syok mandi tiba tiba aku dipeluk dari belakang. masa tu da pukul 9 malam. hari ketiga makcik da tak sedarkan diri. Memang setiap malam aku berkhayal untuk bersetubuh dengan dia. hari2 jeff ingat dia,dan entah bila pulak dia nak ingat jeff ni. Lynn namanya.